Bronzen beelden

Katinka Waelbers - drijvende kracht achter Glass & Art - werkt niet alleen met glas, maar heeft een breed palet aan interesses, zoals houtsnijden, zilver, brons, schilderen, etc. Onder deze sectie ziet u haar bronswerk: alles is niet alleen door Katinka zelf ontworpen, maar ze maakt ook zelf de mallen en giet in eigen glasblazerij het brons. Smelttemperaturen liggen in dezelfde range (ca 1100 - 1200 graden), dus dat maakte te overstap eenvoudiger.

per pagina
 • 1. Pauw groot
  1. Pauw groot

  Een zeer grote pauw van brons en glas. Het brons is digitaal getekend, en gegoten door Katinka Waelbers. Het glaswerk is door haar gefused. De breedte van dit werk is 50 cm.

  € 1.750,00
 • Verkocht

  Bronzen kandelaar
  Bronzen kandelaar

  Gemaakt in opdracht. Ca 25 cm hoog.

 • I am just being proud of myself
  I am just being proud of myself

  Vol trots kijkt de vogelbek zelfvoldaan de wereld in.

  Dit bijzonder grappige beeld bestaat uit brons (benen), glas en steen (Kisii stone).

  Het brons is 3D getekend, geprint en vervolgens met behulp van de verloren was methode…

  € 750,00
 • Jacques
  Jacques

  Als een vis op 't droge, zo kijkt deze wat zielige Jacques. Maar gezien zijn bolle buik heeft hij niet echt veel te klagen hoor!

  Glas en brons (verloren was methode, handgevormd) is beide ontworpen en uitgevoerd door Katinka…

  € 475,00
 • Libelle
  Libelle

  Een geraffineerd beeld: de slanke bronze libelle vliegt met glazen vleugels de ruimte in. Trilling zorgen dat ze nog heel lang echt beweegt.

  De patina op het brons loopt van donker met groen, naar goud. De glazen vleugels hebben…

  € 950,00
 • Octo-mind
  Octo-mind

  De octopus, een intelligent, zeer indrukwekkend dier, en toch een weekdier. Maar intelligentie gaat vaak ook gepaard met humeurigheid, een eigen wil en hebberigheid. Dit beeld drukt alle dit op grappige wijze uit. De glazen bol…

  € 775,00
 • Oh Dear (glazen sokkel)
  Oh Dear (glazen sokkel)

  Een trotse vrouw, deze half hert, half hond, half vrouwenfiguur van brons. De kristalheldere glazen voet steekt mooi af tegen de licht groene pantina. Het beeld is in 3D getekend, geprint en vervolgens met behulp van de verloren…

  € 475,00
 • Oh Dear (marmeren sokkel)
  Oh Dear (marmeren sokkel)

  Een trotse vrouw, deze half hert, half hond, half vrouwenfiguur van brons. De voet van authentiek Italiaan marmer steekt mooi af tegen de rustiek zwarte pantina. Het beeldje is in 3D getekend, geprint en vervolgens met behulp van…

  € 625,00
 • Oh Dear (XL stenen sokkel)
  Oh Dear (XL stenen sokkel)

  De mooiste en grootste uit de serie.

  Een trotse vrouw, deze half hert, half hond, half vrouwenfiguur van brons. Het beeld is in 3D getekend, geprint en vervolgens met behulp van de verloren was methode gegoten in brons door…

  € 775,00
 • Pauw medium
  Pauw medium

  Een zeer mooie pauw van brons en glas. Het brons is digitaal getekend, en gegoten door Katinka Waelbers. Het glaswerk is door haar gefused. De breedte van dit werk is 35 cm.

  € 1.250,00
 • Running egg
  Running egg

  Running egg, maar dan letterlijk. Het ei neemt de benen. De benen zijn 3D getekend, geprint en daarna gegoten. Ontwerp en uitvoering (zowel glasblazen als bronsgieten) door Katinka Waelbers.

  De hoogte van dit wel zeer grappige…

  € 450,00
 • Toll!
  Toll!

  Niet echt een beeld, maar toch: Sehr toll deze tol. Zowel het glaswerk, als het met de draaibank gemaakte messing steel is van de hand van Katinka Waelbers. De tol tolt echt, maar hij is wel moeilijk om goed onder de knie te…

  € 125,00
per pagina

Is wat u mooi vindt net verkocht? We maken graag een versie 2.0 voor u!

HEEFT U EEN VRAAG?

Bel gerust 06-18110704  (9 tot 22 uur, 7 dpw)

Of mail: info@glass-and-art.nl

Ons adres (open op afspraak): Rector Nuijensweg 1, 5352LR Deursen (Ravenstein)

 

GLASS & ART 15 JAAR!  Daar ben ik ontzettend trots op! Daarom, iedereen die iets koopt of laat maken, krijgt nu alle twee de poëzieboekjes die ik geschreven heb cadeau!

Glass & Art 15 JAAR! Dat vieren we tijdens de open atelierroute Ravenstein op 11 en 12 november. Onze showroom is dan open, met een hapje en drankje! Van Harte Welkom!

© 2012 - 2023 Glass & Art Ateliers Ravenstein | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel