OPEN DAGEN

GLASS & ART bestaat 15 jaar, en dat vieren we!

Dat vieren we tijdens de open dagen op 11 en 12 november. De showroom is open en iedereen is van harte welkom voor koffie/thee met lekkers.

Naast een uitgebreide (glas)kunst collectie van Katinka Waelbers, is er een expositie van de bijzonder mooie natuurfoto's van Mariette Diepens.

Natuurfoto's Mariette Diepens

Mariette Diepens is gepassioneerd natuurfotografe die zich specialiseerd in Nederlandse natuur. Als je haar foto's ziet, waan je je in heel andere tijden, waar van milieuproblematiek, overbebouwing en kaalslag nog geen sprake is. Sprookjesachtig mooi, maar toch echt vandaag de dag gemaakt in ons eigen land!

Verder zijn er zijn continue bijzondere filmpjes uit onze ateliers te zien.

De open dagen zijn tijdens de open studio route van het Kunst & Ambachtsgilde Ravenstein: zo kun je bezoekjes aan meerdere ateliers combineren! Hier vind je meer info.

Beide dagen zijn van 11 tot 17 uur.

Ons adres: Rector Nuijensweg 1, 5352LR, Deursen (Ravenstein).

 

Is wat u mooi vindt net verkocht? We maken graag een versie 2.0 voor u!

HEEFT U EEN VRAAG?

Bel gerust 06-18110704  (9 tot 22 uur, 7 dpw)

Of mail: info@glass-and-art.nl

Ons adres (open op afspraak): Rector Nuijensweg 1, 5352LR Deursen (Ravenstein)

 

GLASS & ART 15 JAAR!  Daar ben ik ontzettend trots op! Daarom, iedereen die iets koopt of laat maken, krijgt nu alle twee de poëzieboekjes die ik geschreven heb cadeau!

Glass & Art 15 JAAR! Dat vieren we tijdens de open atelierroute Ravenstein op 11 en 12 november. Onze showroom is dan open, met een hapje en drankje! Van Harte Welkom!

© 2012 - 2023 Glass & Art Ateliers Ravenstein | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel