AVG

Wij bewaren heel weinig gegevens van klanten of leveranciers. We hebben geen database waarin alle klant- of leveranciergegevens verzameld zijn, maar zijn van de belastingsdienst natuurlijk wel verplicht om de facturen te bewaren. Die hebben we op papier en digitaal. Op de facturen staan de volgende gegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
  • Adresgegevens (indien opgegeven)
  • Telefoonnummer
  • Emailadres
  • Kvk-nummer (indien van toepassing)
  • Btw-nummer (indien van toepassing)

Deze gegevens zijn uitsluitend voor onze eigen administratie, en voor  het verzenden van pakketjes (waarvoor wij adresgegevens moeten delen met bijvoorbeeld PostNL). Wij geven deze gegevens nooit aan anderen, tenzij u daarom vraagt (bijvoorbeeld omdat in overleg duidelijk is geworden dat een ander atelier u beter kan helpen).

Dan is er nog het emailverkeer: dat bewaren wij op een harde schijf om zelf eventueel na te kunnen kijken wat er in het verleden met u is afgesproken etc. Ook in verband met garantie, bewaren wij emails 10 jaar op een harde schijf. WhatsApp chats worden periodiek gewist, maar blijven dus altijd enige tijd raadpleegbaar voor ons.

AL ONZE DATA STAAN OP NEDERLANDSE SERVERS!


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw eigen persoonsgegevens in te zien, te (laten) corrigeren of te (laten) verwijderen, tenzij een dergelijke handeling in strijd is met een wettelijke verplichting. Kort samengevat: wij kunnen geen facturen uit onze administratie verwijderen, maar natuurlijk wel emails en Appberichten.

We plaatsen foto's het werk dat we voor klanten maken op de website. Dit doen we altijd zonder namen of toenamen. Bij graven dus bijvoorbeeld de gravure onleesbaar gemaakt. Wilt u niet dat het werk online komt, of wilt u dat wij deze eraf halen? Geen enkel probleem! Een belletje of mailtje is genoeg.

CONTACT OVER PRIVACY ISSUES:

info@glass-and-art.nl

06-18110704

Is wat u mooi vindt net verkocht? We maken graag een versie 2.0 voor u!

HEEFT U EEN VRAAG?

Bel gerust 06-18110704  (9 tot 22 uur, 7 dpw)

Of mail: info@glass-and-art.nl

Ons adres (open op afspraak): Rector Nuijensweg 1, 5352LR Deursen (Ravenstein)

 

Open Dagen 11 en 12 mei

OPEN DAGEN 11 EN 12 MEI

Natuurlijk bent u ook bij ons van harte welkom tijdens de pontjesdagen!

Met ontzettend veel nieuw, en origineel werk is de expo echt een bezoekje waard! De deuren staan open van 11 tot 17 uur.

© 2012 - 2024 Glass & Art Ateliers Ravenstein | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel