AVG (in begrijpelijke mensentaal)

Wij bewaren heel weinig gegevens van klanten of leveranciers. We hebben geen database waarin alle klant- of leveranciergegevens verzameld zijn, maar zijn van de belastingsdienst natuurlijk wel verplicht om de facturen te bewaren. Die hebben we op papier en/of digitaal. Op de facturen staan de volgende gegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
  • Adresgegevens (indien opgegeven)
  • Telefoonnummer
  • Emailadres
  • Kvk-nummer (indien van toepassing)
  • Btw-nummer (indien van toepassing)

Deze gegevens zijn uitsluitend voor onze eigen administratie, en voor  het verzenden van pakketjes (waarvoor wij adresgegevens moeten delen met bijvoorbeeld PostNL). Wij geven deze gegevens nooit aan anderen, tenzij u daarom vraagt (bijvoorbeeld omdat in overleg duidelijk is geworden dat een ander atelier u beter kan helpen).

Verder geven wij een nieuwsbrief uit, 3 tot 4 maal per jaar. U moet zich actief opgeven voor deze brief en kunt zich altijd uitschrijven (de eenvoudigste manier is door een reply te sturen). Wij sturen u geen nieuwsbrief als u daar niet expliciet om vraagt: bestel dus gerust, wij spammen niet. De nieuwsbriefverzendlijst is gewoon een lange lijst met emailadressen, en verder geen enkele andere informatie. Deze lijst is op geen enkele manier gekoppeld aan andere informatie, ook niet aan ons bestelsysteem.

Dan is er nog het emailverkeer: dat bewaren wij op een harde schijf om zelf eventueel na te kunnen kijken wat er in het verleden met u is afgesproken etc. Ook in verband met garantie, bewaren wij emails 10 jaar op een harde schijf. WhatsApp chats worden periodiek gewist, maar blijven dus altijd enige tijd raadpleegbaar voor ons.

AL ONZE DATA STAAN OP NEDERLANDSE SERVERS!


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw eigen persoonsgegevens in te zien, te (laten) corrigeren of te (laten) verwijderen, tenzij een dergelijke handeling in strijd is met een wettelijke verplichting. Kort samengevat: wij kunnen geen facturen uit onze administratie verwijderen, maar natuurlijk wel emails en Appberichten. U kunt zich natuurlijk ook altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief. Dat kan mondeling, telefonisch, per email (gewoon een reply) of via een berichtje op de website.

 

Wij vragen altijd toestemming als we foto's van u of uw werk op de website willen plaatsten. Wilt u dat wij deze eraf halen? Geen enkel probleem! Een belletje of mailtje is genoeg.

CONTACT OVER PRIVACY ISSUES:

info@glass-and-art.nl

06-18110704

Is wat u mooi vindt net verkocht? We maken graag een versie 2.0 voor u!

HEEFT U EEN VRAAG?

Bel gerust 06-18110704  (9 tot 22 uur, 7 dpw)

Of mail: info@glass-and-art.nl

Ons adres (open op afspraak): Rector Nuijensweg 1, 5352LR Deursen (Ravenstein)

 

GLASS & ART 15 JAAR!  Daar ben ik ontzettend trots op! Daarom, iedereen die iets koopt of laat maken, krijgt nu alle twee de poëzieboekjes die ik geschreven heb cadeau!

Glass & Art 15 JAAR! Dat vieren we tijdens de open atelierroute Ravenstein op 11 en 12 november. Onze showroom is dan open, met een hapje en drankje! Van Harte Welkom!

© 2012 - 2023 Glass & Art Ateliers Ravenstein | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel